10 Οκτωβρίου, 2021

Η AMD αναφέρει ότι τα Windows 11 ενδέχεται να προκαλούν μείωση της απόδοσης έως και 15% σε επεξεργαστές Ryzen

10 Οκτωβρίου, 2021

Μια διόρθωση είναι υπό κατασκευή και έρχεται  εντός του μήνα.

 

AMD RYZEN CHIP σε χρυσό φόντο.

Εάν έχετε  AMD Ryzen , ίσως θελήσετε να σταματήσετε την αναβάθμιση στα Windows 11 για λίγο. Η AMD και η Microsoft ανακοίνωσαν ότι οι συμβατοί με Windows 11 επεξεργαστές AMD “ενδέχεται να εμφανίζουν μειωμένη απόδοση σε ορισμένες εφαρμογές κατά την εκτέλεση των Windows 11.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από 100 επεξεργαστές AMD μπορούν να επηρεαστούν . Σύμφωνα με την AMD, ένα από τα ζητήματα είναι ότι η μετρημένη και λειτουργική καθυστέρηση L3 μπορεί σχεδόν να τριπλασιαστεί, γεγονός που μειώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών που βασίζονται στη μνήμη και την καθυστέρηση της προσωρινής μνήμης, όπως τα παιχνίδια.

Το άλλο πρόβλημα έγκειται στο ότι η λειτουργία “προτιμώμενος πυρήνας” της AMD δεν λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Το Preferred Core εκχωρεί εφαρμογές στον ταχύτερο πυρήνα του τσιπ. Αυτό, επίσης, μπορεί να προκαλέσει αισθητές μειώσεις στην απόδοση με τσιπ που είναι 65W και άνω.

Η AMD λέει ότι τόσο η ενημέρωση των Windows όσο και το λογισμικό αργότερα αυτόν τον μήνα θα πρέπει να επιλύσουν τα προβλήματα. Τα Windows 11 κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή ως δωρεάν αναβάθμιση για χρήστες Windows 10. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, ωστόσο, μπορεί να θέλετε να κάνετε αυτό που κάνουν ορισμένοι αναγνώστες μας και να περιμένετε να κάνετε την αναβάθμιση.

Πηγή:https://www.pcgamer.com

Επικοινωνία

Αλεξάνδρου Υψηλάντου 133 Πάτρα

  2610 22.33.78       2610 222.322

   info@tseremeglis.gr

© Servicetech Tseremeglis. All rights reserved.